TE KOOP: RENOVATIEPROJECT: RUIME, LUXUEUS GERENOVEERDE VILLA OP TOPLIGGING!:::##FOTO: StDenijsWestrem/zichtvoorgevelgarages.JPG#id=646##:::
UW PARTNER VOOR EXCLUSIEVE, TIJDLOZE WONINGEN
LUXUEUS AFGEWERKT VAN A TOT Z 

TIMELESS LIVING is gegroeid uit onze jarenlange passie voor authentieke woningen, antiek en decoratie. We zijn geen gewone projectontwikkelaars.

ELK PROJECT IS BIJ ONS UNIEK EN TIJDLOOS !

Wij trachten steeds EXCLUSIEVE WONINGEN te ontwikkelen op AAA-locaties waarbij uitzicht, rust en bereikbaarheid de belangrijkste troeven zijn.
Door de kleinschaligheid van ons bedrijf kunnen we ons ook echt toeleggen op het zoeken en integreren van kwaliteitsvolle, oude bouwmaterialen in onze projecten zonder hierbij het evenwicht tussen authenticiteit en hedendaags comfort uit het oog te verliezen.
We werken ook steeds met architecten en aannemers die onze visie aanvoelen, flexibel zijn en respect hebben voor deze karaktervolle materialen. 
Wij willen dat ons huis, uw thuis wordt!

Indien u interesse zou hebben in onze toekomstige projecten, kan u
ons steeds een mail sturen (zie CONTACT) met uw gegevens en een beschrijving, ligging en budget van de woning die u zoekt. Wij contacteren u dan zodra we een geschikt project  opstarten.

Yves Blieck &  Nancy Van Ryckeghem

                           
 
 
 
 
 
 
 
  Data provided by Timeless Living - Sitemap
Webdesign by Webatvantage