Timeless Living
Timeless Living
ARTICLE

Ontwikkeling van exclusieve woningen op AAA-locaties


Elk project is bij ons uniek en tijdloos. Wij ontwikkelen steeds exclusieve woningen op AAA- locaties waarbij uitzicht, rust en bereikbaarheid de belangrijkste troeven zijn. Onze projectvilla’s trachten we zo multifunctioneel mogelijk te ontwerpen zodat deze nog flexibel in te richten zijn maar waarbij kwaliteitsvolle materialen voor de constructie en inrichting, energiezuinigheid en technische functionaliteit onze hoogste prioriteit zijn.  Daarbij voorzien we steeds nog een deel inspraak van de toekomstige kopers qua detailafwerking.

Deze projecten stellen we pas te koop op onze website als ze voor 80% afgewerkt zijn en dus bijna instapklaar zijn. Ons aanbod kan u bekijken op onze “aanbod” pagina. Indien u sneller in het bouw- of verbouwproces wil instappen, kan u steeds vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren welke projecten er momenteel in opbouw zijn.

landelijksfeerbeeld.jpg

Authentieke woningen met hedendaags comfort


Door de kleinschaligheid van ons bedrijf kunnen we ons echt toeleggen op het zoeken en integreren van kwaliteitsvolle, authentieke bouwmaterialen zonder hierbij het evenwicht tussen authenticiteit en hedendaags comfort uit het oog te verliezen. We werken steeds met architecten en aannemers die onze visie aanvoelen, flexibel zijn en respect hebben voor deze karakter- en waardevolle materialen.

Wij willen dat ons huis, uw thuis wordt!

ARTICLE

Wij bouwen uw droomhuis tot in de kleinste details


U hebt reeds een bouwgrond aangekocht? U hebt weinig tijd of ervaring om het bouwproces van uw dromen op te volgen?

Timeless Living begeleidt u graag van A tot Z doorheen dit complexe bouwproces om de woning die u in gedachte hebt te realiseren. Daarbij nemen we al uw zorgen uit uw handen en hoeft u maar één bouwpartner aan te spreken. Door onze ervaring en knowhow, ook wat betreft zone-vreemde woningen, zorgen wij samen met ons gespecialiseerd bouwteam, van architect tot vakkundig aannemer, voor een vlot verloop van uw bouwproject. Zo kunnen wij tot in de kleinste details uw droomhuis verwezenlijken en staan wij garant voor een hoge kwaliteit en een exclusieve afwerking.

Wij maken ook steeds een duidelijke kostenraming zodat u tijdens het bouwproces niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

massiefeikentvwand.jpg

Wij renoveren uw huis volgens de hoogste kwaliteitsnormen


U wenst een complete remake-over van uw bestaande woning of een uitbreiding of een restyling van enkele ruimtes in uw interieur?

Timeless Living renoveert uw huis volgens de hoogste kwaliteitsnormen en staat garant voor het vlekkeloos verloop van ontwerp, uitvoering en coördinatie van dit ingewikkelde bouwproces zodat u uw woning zorgeloos en binnen uw budget omgevormd ziet in de woning van uw dromen.
Ook uw tuin met eventueel poolhouse en zwembad kan door ons professioneel ontworpen en uitgevoerd worden. Wij zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Hoe kunnen we u helpen?

Graag maken wij met u een afspraak om ons bedrijf aan u voor te stellen en te kijken hoe wij uw bouwwensen voor u kunnen behartigen.

Contacteer ons