Timeless Living
Timeless Living

Exclusief en karaktervol omwald kasteel op een unieke locatie te Landegem

Landegem

Deze historische eigendom (‘kasteel Boddaert’) staat op een prachtig omwald domein van 18.366m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 500m². Het straalt karakter uit, draagt geschiedenis in zich en vooral: is werkelijk ideaal gelegen: zeer gemakkelijk bereikbaar, op 5 min van de oprit E40 Drongen en toch heeft het de klasse en rust die Landegem zo eigen maakt.

Het kasteel werd zéér grondig gerenoveerd door Timeless Living met hoogstaande materialen en een zéér hoge afwerkingsgraad. Het is een lage-energie woning (Energielabel A met E24-peil, 44 kWh/m²/jaar) die verbouwd is met het oog op de toekomst waarbij de Europese langetermijndoelstelling 2050 reeds ruim gehaald is.

Alles werd uitgevoerd met oog voor detail en perfectie zodat deze eigendom de kwaliteit, het wooncomfort en de energienorm evenaart aan een nieuwbouwwoning. Deze energiezuinige eigendom heeft een tijdloze uitstraling en werd voorzien van nieuwe grote glaspartijen, waardoor men ten volle kan genieten van het zicht op de kasteelvijver, omwalling en de natuur.