Timeless Living
Timeless Living

Exclusief en karaktervol omwald kasteel op een unieke locatie te Landegem

Landegem

LASTENBOEKDeze historische eigendom (‘kasteel Boddaert’) staat op een prachtig omwald domein van 18.366m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 500m². Het straalt karakter uit, draagt geschiedenis in zich en vooral: is werkelijk ideaal gelegen: zeer gemakkelijk bereikbaar, op 5 min van de oprit E40 Drongen en toch heeft het de klasse en rust die Landegem zo eigen maakt.

Het voldoet aan alle verwachtingen van privacy midden een prachtige groene omgeving. De lange dreef brengt je tot aan het zonnige landgoed. Het landgoed zelf heeft een charme die je nog zelden vindt. De inkomhal verwelkomt je als genodigde, het kasteel zelf heeft de grootsheid van weleer en de charme van een echte thuis.

Het kasteel werd zéér grondig gerenoveerd door Timeless Living met hoogstaande materialen en een zéér hoge afwerkingsgraad. Het is een lage-energie woning (Energielabel A met E24-peil, 44 kWh/m²/jaar) die verbouwd is met het oog op de toekomst waarbij de Europese langetermijndoelstelling 2050 reeds ruim gehaald is.

Alles werd uitgevoerd met oog voor detail en perfectie zodat deze eigendom de kwaliteit, het wooncomfort en de energienorm evenaart aan een nieuwbouwwoning. Deze energiezuinige eigendom heeft een tijdloze uitstraling en werd voorzien van nieuwe grote glaspartijen, waardoor men ten volle kan genieten van het zicht op de kasteelvijver, omwalling en de natuur.

Op het domein bevindt zich ook een mooi bijgebouw (multifunctionele ruimte van 200m²).

Kortom de ideale combinatie van een unieke ligging, natuurschoon en een karaktervol historisch gebouw, doch met alle comfort zoals een nieuwbouw.

Dit domein met aanhorigheden wordt verkocht via Biddit (www.biddit.be), het online verkoopsplatform van notarissen bij notaris Delphine Coorevits. Voor meer inlichtingen www.notariaat-drongen.be.
Online verkoop start op woe 12/04/2023 om 15:00 en eindigt op do 20/04/2023 om 15:00 uur

Bezoekdagen: Iedere Woe en Zat vanaf  22/03/2023 tot 19/04/2023 (ENKEL OP TEL. AFSPRAAK 0475/46.56.54)

Bekijk plannen: 


Bekijk lastenboek: